Заповядайте от понеделник (16.01.2017 г.) в новия магазин PROMODA bags в София, на бул. "Васил Левски" 65 - срещу турското посолство. Предлагаме актуални за сезона български и вносни чанти, дамски и мъжки портфейли, както и първите ексклузивни серии италиански чанти за Пролет - Лято '2017. Следете ежедневните промоции и намаления в магазина, които ще обявяваме и на сайта. Очакваме ви!

прочети още

Промода традиционно участва на провеждащите се в страната търговски изложения БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА.

прочети още

Сезонният ни магазин в Обзор отваря врати за своите посетители и клиенти от 1 юни. Магазинът ще работи ежедневно, без почивен ден, до края на месец септември и ще предлага пълната гама от продукти, представени на сайта, както и актуални модели дамски облекла от български производители.

прочети още
ProModa в Шумен
21 май 2016

От 30 май до 4 юни, ПроМода ще участва с търговски щанд на Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА в Шумен, пред Драматичния театър. Работно време на изложението – от 10:00 до 19:30 часа. Очакваме ви!

прочети още
ProModa в Смолян
21 май 2016

От 23 до 28 май, гражданите и гостите на Смолян могат да посетят щанда на ПроМода, на националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА. Ще се радваме да посрещнем нашите клиенти от региона "на живо". Работно време на изложението– от 10:00 до 19:30 часа. Очакваме ви!

прочети още