Промода на изложенията Български панаир на модата

2 октомври 2016
Промода на изложенията Български панаир на модата

В рамките на изложбените щандове предлагаме главно български чанти, както и внос от ЕС - Англия, Франция и Италия. Предстоящите ни участия са от 3 до 8 октомври в Ямбол, от 10 до 15 октомври в Стара Загора, отт 17 до 22 октомври в Перник. Посетете ни, за да ни видите "на живо"!

Заповядайте от понеделник (16.01.2017 г.) в новия магазин PROMODA bags в София, на бул. "Васил Левски" 65 - срещу турското посолство. Предлагаме актуални за сезона български и вносни чанти, дамски и мъжки портфейли, както и първите ексклузивни серии италиански чанти за Пролет - Лято '2017. Следете ежедневните промоции и намаления в магазина, които ще обявяваме и на сайта. Очакваме ви!

прочети още

Сезонният ни магазин в Обзор отваря врати за своите посетители и клиенти от 1 юни. Магазинът ще работи ежедневно, без почивен ден, до края на месец септември и ще предлага пълната гама от продукти, представени на сайта, както и актуални модели дамски облекла от български производители.

прочети още
ProModa в Шумен
21 май 2016

От 30 май до 4 юни, ПроМода ще участва с търговски щанд на Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА в Шумен, пред Драматичния театър. Работно време на изложението – от 10:00 до 19:30 часа. Очакваме ви!

прочети още